210 3501500
 
Αρχική
Προφίλ
Υπηρεσίες
Περίθαλψη
Για τον Πολίτη
Λίστα Χειρουργείου
Ραντεβού
Νέα
Επικοινωνία
 
 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Οργανόγραμμα
Ανακοινώσεις
Προσλήψεις-Διορισμοί
Τμ. Προμηθειών
ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ - OpenData
ΕΥΧΕΣ
 
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Β Παθολογική-Ογκολογική
Γ Παθολογική - Ογκολογική
Α Χειρουργική Κλινική
Θωρακοχειρουργική
Πλαστική Επανορθωτική Χειρουργική
Καρδιολογική Κλινική
Νευρολογική Κλινική
Ορθοπεδική Κλινική
Πνευμονολογική Κλινική
Μονάδα Μελέτης Ύπνου
Παν.Ψυχιατρική Κλινική
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Γαστρεντερολογικό Τμήμα
Θεραπείας Πόνου
Τμ. Ιατρικών Απεικονίσεων
Τμ.Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας
Τμ. Πυρηνικής Ιατρικής
ΥΚΟΝ
Τμ. Κοινωνικής Υπηρεσίας
Τμήμα Κλινικής Διατροφής
 
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Αιματολογικό Εργαστήριο
Αιμοδοσία
Βιοχημικό Εργαστήριο
Μικροβιολογικό Εργαστήριο
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Σύσταση και Συγκρότηση
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
 
ΔΡΑΣΕΙΣ
ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ
 
Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανοικοδόμησης του Νοσοκομείου και την παράδοσή του από τη ΔΕΠΑΝΟΜ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ξεκινά η σταδιακή διοικητική παραλαβή του νέου κτιρίου  τον Απρίλιο του 2008 και  πραγματοποιήθηκε η εγκατάσταση των διοικητικών και τεχνικών υπηρεσιών. Εντός του Ιουνίου έγινε η παραλαβή των 84 κλινών του 2ου ορόφου, των χώρων του Ακτινοδιαγνωστικού, του Αξονικού τομογράφου, της Αιμοδοσίας και των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων στο Ισόγειο, και των χώρων των εργαστηρίων του Υπογείου. Συνολικά αναπτύχθηκαν και λειτούργησαν άμεσα με πλήρη δυναμικότητα 62 κλίνες (Παθολογικές – Ογκολογικες). Η λειτουργία του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου, του Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου του Αξονικού Τομογράφου του Παθολογοανατομικού και το Κυτταρολογικού Εργαστηρίου αποκατεστάθησαν σταδιακά μέχρι τον  Αύγουστο 2008.
Από τον Δεκέμβριο του 2010 επέστρεψαν και λειτουργούν στους χώρους του νέου Νοσοκομείου η Χειρουργική κλινική, η Ορθοπεδική κλινική και η Μονάδα  Εντατικής Θεραπείας.
Παράλληλα ξεκίνησαν την λειτουργίας τους κλινικά τμήματα του Πανεπιστημίου Αθηνών  (Τμήμα  Νοσηλευτικής), η Χειρουργική Κλινική,  η Παθολογική Κλινική και Μονάδα Λοιμώξεων, το Ηπατογαστερντερολογικό Εργαστήριο  και η Ψυχιατρική κλινική.
Τόσο η επιστροφή των χειρουργικών τμημάτων όσο και η λειτουργία των νέων χειρουργικών κλινικών του Πανεπιστημίου ενεργοποίησαν τις χειρουργικές αίθουσες και την Μονάδα Αναισθησίας.

Την ίδια περίοδο ξεκινά την λειτουργία του το Τμήμα Αιμοδοσίας προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες για αίμα στα χειρουργεία αλλά και στις μεταγγίσεις αίματος στους ογκολογικούς ασθενείς. Ξεκινά η λειτουργία του Μαγνητικού Τομογράφου και αναπτύσσεται πλήρως το Τμήμα Ακτινοθεραπείας.